図解飲食店の店舗設計 : 30業態徹底解剖

Author(s)

Bibliographic Information

図解飲食店の店舗設計 : 30業態徹底解剖

竹谷稔宏, 青島邦彰著

柴田書店, 2011.12

Title Transcription

ズカイ インショクテン ノ テンポ セッケイ : 30ギョウタイ テッテイ カイボウ

Available at  / 26 libraries

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 和食系—和食・居酒屋・麺類(とんかつ専門店;地鶏居酒屋 ほか)
  • 洋食系(オムライス専門店;ハンバーグ専門店 ほか)
  • 立ち食い・立ち飲み・FFS他(立ち食いそば;うどん専門店 ほか)
  • 食べ放題(減農薬の自然食ビュッフェレストラン;イタリアンビュッフェレストラン)

by "BOOK database"

Details

  • NCID
    BB08178266
  • ISBN
    • 9784388153275
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    195p
  • Size
    26cm
  • Classification
  • Subject Headings
Page Top