図解飲食店の店舗設計 : 30業態徹底解剖
Author(s)
Bibliographic Information
図解飲食店の店舗設計 : 30業態徹底解剖
柴田書店, 2011.12
- Title Transcription
-
ズカイ インショクテン ノ テンポ セッケイ : 30ギョウタイ テッテイ カイボウ
Available at / 26 libraries
-
No Libraries matched.
- Remove all filters.
Search this Book/Journal
Description and Table of Contents
Table of Contents
- 和食系—和食・居酒屋・麺類(とんかつ専門店;地鶏居酒屋 ほか)
- 洋食系(オムライス専門店;ハンバーグ専門店 ほか)
- 立ち食い・立ち飲み・FFS他(立ち食いそば;うどん専門店 ほか)
- 食べ放題(減農薬の自然食ビュッフェレストラン;イタリアンビュッフェレストラン)
by "BOOK database"