IHクッキングスイーツレシピ

Bibliographic Information

IHクッキングスイーツレシピ

脇雅世著

講談社, 2011.5

Other Title

IHクッキング : スイーツレシピ

Title Transcription

IH クッキング スイーツ レシピ

Available at  / 3 libraries

Description and Table of Contents

Description

IH本で初!まるごと1冊、お菓子のレシピ!火加減も温度も時間調整も思いのまま。オーブンだっていりません。

Table of Contents

  • 1 IHで作るケーキ&クッキー(フルーツタルト;いちごのショートケーキ ほか)
  • 2 IHで作るチョコレートスイーツ(マンディアン;トリュフ&生チョコ ほか)
  • 3 IHで作るかんたんおやつ(フルーツベニエ;ドーナツ ほか)
  • 4 IHで作るひんやりデザート(蒸しプリン;いちごゼリー ほか)

by "BOOK database"

Details

  • NCID
    BB08434049
  • ISBN
    • 9784062995252
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    79p
  • Size
    21cm
  • Classification
Page Top