焼肉料理のタレの技術

Bibliographic Information

焼肉料理のタレの技術

旭屋出版編集部編

旭屋出版, 2012.1

Other Title

焼肉料理のタレの技術 : 人気店・繁盛店が教える97のレシピ・技術・味づくり

Title Transcription

ヤキニク リョウリ ノ タレ ノ ギジュツ

Available at  / 6 libraries

Description and Table of Contents

Description

人気店・繁盛店が教える97のレシピ、技術、味づくり。

Table of Contents

  • 炭火焼肉山星四谷一丁目店
  • 焼肉チャンピオン本店
  • 旨い焼肉虎の門本店
  • 炭火焼タイガー
  • 焼肉心太火の奏
  • 焼肉レストラン雪月花
  • 焼肉ひゃら亭
  • かわちどん黒川本家
  • Beef Kitchen中目黒
  • 炭焼喰人〔ほか〕

by "BOOK database"

Details

  • NCID
    BB0875692X
  • ISBN
    • 9784751109588
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    168p
  • Size
    28cm
  • Classification
  • Subject Headings
Page Top