基礎栄養の科学

Author(s)

Bibliographic Information

基礎栄養の科学

江頭祐嘉合, 真田宏夫編著

(栄養管理と生命科学シリーズ : 管理栄養士養成課程)

理工図書, 2012.3

Title Transcription

キソ エイヨウ ノ カガク

Available at  / 77 libraries

Note

記入式ノートつき、実用新案登録

引用・参考文献あり

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 栄養の概念
  • 栄養素の構造・機能およびエネルギー
  • 食物の摂取
  • 消化・吸収と栄養素の体内動態
  • たんぱく質の栄養
  • 糖質の栄養
  • 脂質の栄養
  • ビタミンの栄養
  • 無機質の栄養
  • 水と電解質
  • エネルギー代謝

by "BOOK database"

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BB08807995
  • ISBN
    • 9784844607915
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    xviii, 335p
  • Size
    26cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top