クリーム Crème : プロのための製菓技法

Bibliographic Information

クリーム = Crème : プロのための製菓技法

誠文堂新光社編

誠文堂新光社, 2012.4

Other Title

プロのための製菓技法クリーム

Title Transcription

クリーム crème : プロ ノ タメ ノ セイカ ギホウ

Available at  / 18 libraries

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 1 クレーム・シャンティイ
  • 2 クレーム・パティシエール
  • 3 クレーム・オ・ブール
  • 4 クレーム・ディプロマット
  • 5 クレーム・ムスリーヌ
  • 6 クレーム・ダマンド
  • 7 クレーム・フランジパーヌ
  • 8 クレーム・アングレーズ
  • 9 クレーム・ガナッシュ
  • 10 クレーム・シブースト
  • 11 ムラング・イタリエンヌ

by "BOOK database"

Details

  • NCID
    BB09439467
  • ISBN
    • 9784416812136
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    239p
  • Size
    26cm
  • Classification
  • Subject Headings
Page Top