Bibliographic Information

東京農業大学の野菜レシピ

PHP研究所編

PHP研究所, 2012.7

Title Transcription

トウキョウ ノウギョウ ダイガク ノ ヤサイ レシピ

Available at  / 48 libraries

Note

協力: 東京農業大学

Description and Table of Contents

Description

きょうは、野菜を買ってきて、野菜をたっぷり使った料理を作ってみませんか。野菜を知り尽くした東京農業大学ならではのレシピをおためしあれ。

Table of Contents

  • 一年中おいしく食べたい野菜(トマト;キャベツ;大根;じゃがいも;にんじん;たまねぎ;もやし)
  • 春と夏においしく食べたい旬の野菜(春の野菜;夏の野菜)
  • 秋と冬においしく食べたい旬の野菜(秋の野菜;冬の野菜)

by "BOOK database"

Details

  • NCID
    BB09876982
  • ISBN
    • 9784569805627
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    95p
  • Size
    26cm
  • Classification
  • Subject Headings
Page Top