東京農業大学の野菜レシピ
Author(s)
Bibliographic Information
東京農業大学の野菜レシピ
PHP研究所, 2012.7
- Title Transcription
-
トウキョウ ノウギョウ ダイガク ノ ヤサイ レシピ
Available at / 48 libraries
-
No Libraries matched.
- Remove all filters.
Search this Book/Journal
Note
協力: 東京農業大学
Description and Table of Contents
Description
きょうは、野菜を買ってきて、野菜をたっぷり使った料理を作ってみませんか。野菜を知り尽くした東京農業大学ならではのレシピをおためしあれ。
Table of Contents
- 一年中おいしく食べたい野菜(トマト;キャベツ;大根;じゃがいも;にんじん;たまねぎ;もやし)
- 春と夏においしく食べたい旬の野菜(春の野菜;夏の野菜)
- 秋と冬においしく食べたい旬の野菜(秋の野菜;冬の野菜)
by "BOOK database"