焼き菓子の食感テクニック : 手作り本格派の中級教科書 : 思いどおりに仕上げる配合のバランス

Bibliographic Information

焼き菓子の食感テクニック : 手作り本格派の中級教科書 : 思いどおりに仕上げる配合のバランス

熊谷裕子著

(旭屋出版MOOK)

旭屋出版, 2012.3

Title Transcription

ヤキガシ ノ ショッカン テクニック : テズクリ ホンカクハ ノ チュウキュウ キョウカショ : オモイドオリ ニ シアゲル ハイゴウ ノ バランス

Available at  / 5 libraries

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BB09909028
  • ISBN
    • 9784751109595
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    95p
  • Size
    26cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top