釣り魚のさばき方 : 春夏秋冬旬の魚、58種に包丁が入る!!

Author(s)

    • 青島, 和之 アオシマ, カズユキ

Bibliographic Information

釣り魚のさばき方 : 春夏秋冬旬の魚、58種に包丁が入る!!

青島和之[調理指導]

(ブティック・ムック, no.1014)

ブティック社, 2012.6

増補改訂版

Title Transcription

ツリウオ ノ サバキカタ : シュンカ シュウトウ シュン ノ サカナ 58シュ ニ ホウチョウ ガ ハイル

Available at  / 2 libraries

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BB10151353
  • ISBN
    • 9784834771145
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    167p
  • Size
    26cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top