ऋक्सूक्त-सन्दर्शिका : (विविध विश्वविद्यालयों की स्नातक संस्कृत प्रतिष्ठा के लिए प्रश्नोत्तरी) : मन्त्र-व्याख्या, अनुवाद, देवता-परिचय एवं वैदिक व्याकरण के साथ
Author(s)
Bibliographic Information
ऋक्सूक्त-सन्दर्शिका : (विविध विश्वविद्यालयों की स्नातक संस्कृत प्रतिष्ठा के लिए प्रश्नोत्तरी) : मन्त्र-व्याख्या, अनुवाद, देवता-परिचय एवं वैदिक व्याकरण के साथ
(चौखम्बा सुरभारती ग्रन्थमाला, 257)
चौखम्बा सुरभारती प्रकाशन, 2008
- Title Transcription
-
ऋक्सूक्त सन्दर्शिका : (विविध विश्वविद्यालयों की स्नातक संस्कृत प्रतिष्ठा के लिए प्रश्न उत्तरी) : मन्त्र व्याख्या, अनुवाद, देवता परिचय एवं वैदिक व्याकरण के साथ
Ṛksūkta-sandarśikā : (vividha viśvavidyālayoṃ kī snātaka Saṃskṛta pratiṣṭhā ke lie praśnottarī) : mantra-vyākhyā, anuvāda, devatā-paricaya evaṃ Vaidika vyākaraṇa ke sātha
Available at / 1 libraries
-
No Libraries matched.
- Remove all filters.
Search this Book/Journal
Note
Text and commentary in Sanskrit; translation and prefatory matter in Hindi.
Published in India, Vārāṇasī : Caukhambā Surabhāratī Prakāśana
Summary: Commentary on R̥gveda, Hindu philosophical classic; with introduction of various deities and Vedic grammar.