ドイツ菓子大全 Das deutsche Konditoreibuch

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Bibliographic Information

ドイツ菓子大全 = Das deutsche Konditoreibuch

柴田書店編

柴田書店, 2012.9

Other Title

Das deutsche Konditoreibuch

Title Transcription

ドイツ ガシ タイゼン

Note

技術監修: 安藤明

参考文献: p3

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 1 基本のマッセ、タイクそしてクレメ
  • 2 生地の芸術、バウムクーヘン
  • 3 素朴な生地の半生菓子
  • 4 発酵生地の菓子
  • 5 生地と素材の調和トルテとシュニッテン
  • 6 個性的な生地の伝統菓子
  • 7 多彩な生地の小さな菓子

by "BOOK database"

Details
  • NCID
    BB10241467
  • ISBN
    • 9784388061495
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    272p
  • Size
    27cm
  • Classification
  • Subject Headings
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