Bibliographic Information

食物学概論

藤原葉子編著

光生館, 2012.10

Title Transcription

ショクモツガク ガイロン

Available at  / 104 libraries

Note

引用・参考文献、学生に薦める参考図書あり

執筆: 河野一世ほか

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 第1章 人と食物
  • 第2章 食と栄養
  • 第3章 食品と調理・加工
  • 第4章 食と社会環境
  • 第5章 食育の役割
  • 付表 日本人の食事摂取基準2010年版(概要)

by "BOOK database"

Details

  • NCID
    BB10562201
  • ISBN
    • 9784332040538
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    iv, 206p
  • Size
    21cm
  • Classification
  • Subject Headings
Page Top