Bibliographic Information

原色旬食

大田垣晴子 [著]

角川書店 , 角川グループパブリッシング (発売), 2012.9

Title Transcription

ゲンショク シュンショク

Available at  / 23 libraries

Description and Table of Contents

Description

食いしん坊のセイコが、四季折々の食材選びや素材を生かした簡単レシピをご紹介。

Table of Contents

  • 野菜(山菜;タマネギ;マメ類;香辛野菜;キュウリ;トマト;ナス;サトイモ;キノコ;サツマイモ;ネギ;カボチャ;ダイコン;キャベツ)
  • 魚介(タイ;エビ;イカ;イワシ;アユ・川魚;サバ;マグロ;カニ;カキ;フグ)

by "BOOK database"

Details

  • NCID
    BB10897232
  • ISBN
    • 9784041102954
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京,東京
  • Pages/Volumes
    151p
  • Size
    21cm
  • Classification
  • Subject Headings
Page Top