スープ大全 : フランス料理の出発点歴史ある技術と新しい味を一冊で学べる

Author(s)
Bibliographic Information

スープ大全 : フランス料理の出発点歴史ある技術と新しい味を一冊で学べる

(旭屋出版MOOK)

旭屋出版, 2012.7

Other Title

Soupes et potages

Title Transcription

スープ タイゼン : フランス リョウリ ノ シュッパツテン レキシ アル ギジュツ ト アタラシイ アジ オ イッサツ デ マナベル

Related Books: 1-1 of 1
Details
  • NCID
    BB11037513
  • ISBN
    • 9784751109779
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    112p
  • Size
    28cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top