Bibliographic Information

九州発本格焼酎新時代 : グローバル時代への挑戦

中野元, 境章, 野間重光 [ほか] 著

西日本新聞社, 2012.3

Other Title

A New era for the Honkaku-Shochu industry in Kyushu : facing the challenges of globalization

Title Transcription

キュウシュウハツ ホンカク ショウチュウ シンジダイ : グローバル ジダイ エノ チョウセン

Available at  / 13 libraries

Note

その他の著者: 豊田謙二

Description and Table of Contents

Description

さらにおいしくもっと広がる“本格焼酎”の未来。これまでの歴史とこれからの展望を徹底的に分析。

Table of Contents

  • 第1章 本格焼酎産業の発展過程と展望
  • 第2章 当事者が語る本格焼酎発展の物語
  • 第3章 メーカーの現状認識と展望—本格焼酎企業アンケートから
  • 第4章 本格焼酎業の生産構造と地域連関
  • 第5章 焼酎産業の展開と焼酎杜氏

by "BOOK database"

Details

  • NCID
    BB1105211X
  • ISBN
    • 9784816708473
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    福岡
  • Pages/Volumes
    222p
  • Size
    21cm
  • Classification
  • Subject Headings
Page Top