塩麴と甘酒で作る調味料

Bibliographic Information

塩麴と甘酒で作る調味料

伏木暢顕著

日本文芸社, 2012.9

Other Title

塩麴と甘酒で作る調味料 : 作りおきできる、麴の力が生きる、料理の幅が広がる

Title Transcription

シオコウジ ト アマザケ デ ツクル チョウミリョウ

Available at  / 3 libraries

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 第1章 本当に体にいい塩麹(塩麹を作る;野菜の塩麹漬け;真鯛とサーモンの塩麹漬け;あじのなめろう風;塩麹豚 ほか)
  • 第2章 飲む、料理に使える甘酒(甘酒を作る;ゆずしょうが甘酒;甘酒スムージー2種;かぶの甘酒漬け;まぐろの甘酒じょうゆ漬け ほか)

by "BOOK database"

Details

  • NCID
    BB12038646
  • ISBN
    • 9784537210330
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    95p
  • Size
    21cm
  • Classification
Page Top