天ぷらの全仕事 : てんぷら近藤の技と味
Author(s)
Bibliographic Information
天ぷらの全仕事 : てんぷら近藤の技と味
柴田書店, 2013.1
- Other Title
-
天ぷらの全仕事 : 「てんぷら近藤」の技と味
- Title Transcription
-
テンプラ ノ ゼンシゴト : テンプラ コンドウ ノ ワザ ト アジ
Available at 32 libraries
  Aomori
  Iwate
  Miyagi
  Akita
  Yamagata
  Fukushima
  Ibaraki
  Tochigi
  Gunma
  Saitama
  Chiba
  Tokyo
  Kanagawa
  Niigata
  Toyama
  Ishikawa
  Fukui
  Yamanashi
  Nagano
  Gifu
  Shizuoka
  Aichi
  Mie
  Shiga
  Kyoto
  Osaka
  Hyogo
  Nara
  Wakayama
  Tottori
  Shimane
  Okayama
  Hiroshima
  Yamaguchi
  Tokushima
  Kagawa
  Ehime
  Kochi
  Fukuoka
  Saga
  Nagasaki
  Kumamoto
  Oita
  Miyazaki
  Kagoshima
  Okinawa
  Korea
  China
  Thailand
  United Kingdom
  Germany
  Switzerland
  France
  Belgium
  Netherlands
  Sweden
  Norway
  United States of America
Search this Book/Journal
Description and Table of Contents
Description
季節の天種76種。天種の仕込み、衣の加減、油の適温、そして揚げ台の配置まで。
Table of Contents
- 第1章 天ぷらの基本
- 第2章 魚介の天ぷら(春の天ぷら;夏の天ぷら;秋の天ぷら;冬の天ぷら)
- 第3章 野菜の天ぷら(春の天ぷら;春の野草;夏の天ぷら;秋の天ぷら;秋のきのこ;冬の天ぷら)
by "BOOK database"