天ぷらの全仕事 : てんぷら近藤の技と味
Author(s)
Bibliographic Information
天ぷらの全仕事 : てんぷら近藤の技と味
柴田書店, 2013.1
- Other Title
-
天ぷらの全仕事 : 「てんぷら近藤」の技と味
- Title Transcription
-
テンプラ ノ ゼンシゴト : テンプラ コンドウ ノ ワザ ト アジ
Available at / 32 libraries
-
No Libraries matched.
- Remove all filters.
Search this Book/Journal
Description and Table of Contents
Description
季節の天種76種。天種の仕込み、衣の加減、油の適温、そして揚げ台の配置まで。
Table of Contents
- 第1章 天ぷらの基本
- 第2章 魚介の天ぷら(春の天ぷら;夏の天ぷら;秋の天ぷら;冬の天ぷら)
- 第3章 野菜の天ぷら(春の天ぷら;春の野草;夏の天ぷら;秋の天ぷら;秋のきのこ;冬の天ぷら)
by "BOOK database"