天ぷらの全仕事 : てんぷら近藤の技と味

Bibliographic Information

天ぷらの全仕事 : てんぷら近藤の技と味

近藤文夫著

柴田書店, 2013.1

Other Title

天ぷらの全仕事 : 「てんぷら近藤」の技と味

Title Transcription

テンプラ ノ ゼンシゴト : テンプラ コンドウ ノ ワザ ト アジ

Available at  / 32 libraries

Description and Table of Contents

Description

季節の天種76種。天種の仕込み、衣の加減、油の適温、そして揚げ台の配置まで。

Table of Contents

  • 第1章 天ぷらの基本
  • 第2章 魚介の天ぷら(春の天ぷら;夏の天ぷら;秋の天ぷら;冬の天ぷら)
  • 第3章 野菜の天ぷら(春の天ぷら;春の野草;夏の天ぷら;秋の天ぷら;秋のきのこ;冬の天ぷら)

by "BOOK database"

Details

  • NCID
    BB12070809
  • ISBN
    • 9784388061624
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    230p
  • Size
    27cm
  • Classification
  • Subject Headings
Page Top