山ごはんの基本とレシピ

Author(s)

    • ワンダーフォーゲル編集部 ワンダーフォーゲル ヘンシュウブ

Bibliographic Information

山ごはんの基本とレシピ

ワンダーフォーゲル編集部編

(山登りABC)

山と溪谷社, 2013.3

Title Transcription

ヤマゴハン ノ キホン ト レシピ

Available at  / 21 libraries

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 道具のこと—ストーブ
  • 道具のこと—調理道具
  • 調理のこと—準備
  • 調理のこと—レシピ(おつまみとサラダ;パスタと麺類;ごはんもの;鍋もの;ごちそう;デザート)

by "BOOK database"

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BB12174939
  • ISBN
    • 9784635043359
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    128p
  • Size
    19cm
  • Classification
  • Parent Bibliography ID
Page Top