機能性食品素材のためのヒト評価

Author(s)

    • 山本, 哲郎 ヤマモト, テツロウ

Bibliographic Information

機能性食品素材のためのヒト評価

山本哲郎監修

(食品シリーズ)

シーエムシー出版, 2013.4

Other Title

High technology information

Feeding trial to evaluate usefulness of functional food materials in humans

Title Transcription

キノウセイ ショクヒン ソザイ ノ タメ ノ ヒト ヒョウカ

Available at  / 33 libraries

Note

文献: 各章末

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • ストレス、疲労、睡眠
  • 骨、関節の健康
  • 脳機能
  • 口腔
  • 生活習慣病
  • 免疫
  • 胃腸の健康
  • アレルギー
  • アルコール代謝
  • 更年期
  • 泌尿器、前立腺
  • 抗酸化

by "BOOK database"

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BB12480764
  • ISBN
    • 9784781307886
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    vii, 300p
  • Size
    27cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top