木竹酢液ハンドブック : 特性と利用の科学

Bibliographic Information

木竹酢液ハンドブック : 特性と利用の科学

谷田貝光克著

海青社, 2013.6

Other Title

Handbook of Mokusaku- and Chikusaku- liquors : science of their characteristics and utilization

Title Transcription

モクチクサクエキ ハンドブック : トクセイ ト リヨウ ノ カガク

Available at  / 33 libraries

Note

文献: p161-166

索引および用語解説: p167-180

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 1 採取・精製法と構成成分
  • 2 抗菌・抗ウィルス作用
  • 3 不朽菌やキノコに対する作用
  • 4 植物の成長に影響を及ぼす木酢液
  • 5 土壌環境改善に役立つ木酢液
  • 6 昆虫、動物に対する作用
  • 7 家畜飼料添加剤としての木酢液
  • 8 食品病原菌に対する作用
  • 9 消臭作用
  • 10 木酢液の安全性
  • 11 木竹酢液の規格と認証制度

by "BOOK database"

Details

  • NCID
    BB1267327X
  • ISBN
    • 9784860992842
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    大津
  • Pages/Volumes
    180p, 図版[15]p
  • Size
    21cm
  • Classification
  • Subject Headings
Page Top