木竹酢液ハンドブック : 特性と利用の科学
Author(s)
Bibliographic Information
木竹酢液ハンドブック : 特性と利用の科学
海青社, 2013.6
- Other Title
-
Handbook of Mokusaku- and Chikusaku- liquors : science of their characteristics and utilization
- Title Transcription
-
モクチクサクエキ ハンドブック : トクセイ ト リヨウ ノ カガク
Access to Electronic Resource 2 items
Available at / 33 libraries
-
University Library for Agricultural and Life Sciences, The University of Tokyo図
658.2:Y665010768645
-
No Libraries matched.
- Remove all filters.
Search this Book/Journal
Note
文献: p161-166
索引および用語解説: p167-180
Description and Table of Contents
Table of Contents
- 1 採取・精製法と構成成分
- 2 抗菌・抗ウィルス作用
- 3 不朽菌やキノコに対する作用
- 4 植物の成長に影響を及ぼす木酢液
- 5 土壌環境改善に役立つ木酢液
- 6 昆虫、動物に対する作用
- 7 家畜飼料添加剤としての木酢液
- 8 食品病原菌に対する作用
- 9 消臭作用
- 10 木酢液の安全性
- 11 木竹酢液の規格と認証制度
by "BOOK database"