北陸地方の魚介発酵食品の機能性に関する研究

Author(s)

    • 寺沢, なお子 てらさわ, ナオコ

Bibliographic Information

北陸地方の魚介発酵食品の機能性に関する研究

研究代表者 寺沢なお子

(科学研究費補助金(基盤研究C)研究成果報告書, 平成17年度〜平成19年度)

[寺沢なお子], 2008.5

Title Transcription

ホクリク チホウ ノ ギョカイ ハッコウ ショクヒン ノ キノウセイ ニ カンスル ケンキュウ

Available at  / 1 libraries

Search this Book/Journal

Note

課題番号: 17500535

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BB13092476
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    [金沢]
  • Pages/Volumes
    13, 19, 4, 15p
  • Size
    30cm
  • Parent Bibliography ID
Page Top