Bibliographic Information

魚の調理と加工

櫻井純子監修

(NHKビデオ教材 / NHK編集, . 家庭科ベストセレクション||カテイカ ベスト セレクション . 食生活 = Foods||ショクセイカツ ; 2 . 世界の食生活||セカイ ノ ショクセイカツ ; 2)

NHKソフトウェア , 教育図書 (発売), c2003

Videorecording(Videocassette)

Title Transcription

サカナ ノ チョウリ ト カコウ

Available at  / 2 libraries

Search this Book/Journal

Related Books: 1-1 of 1

  • NHKビデオ教材

    NHK編集

    NHKサービスセンター

    Videorecording (Videocassette)

Details

  • NCID
    BB13103404
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    [東京],東京
  • Pages/Volumes
    ビデオカセット1巻 (16分)
  • Attached Material
    ワークシート1枚
  • Parent Bibliography ID
Page Top