新★刺身料理の調理と演出 : 人気を呼ぶ刺身づくりの技術公開

Bibliographic Information

新★刺身料理の調理と演出 : 人気を呼ぶ刺身づくりの技術公開

大田忠道著

(旭屋出版MOOK)

旭屋出版, 2013.6

Other Title

新刺身料理の調理と演出

Title Transcription

シン サシミ リョウリ ノ チョウリ ト エンシュツ : ニンキ オ ヨブ サシミズクリ ノ ギジュツ コウカイ

Available at  / 4 libraries

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Details

  • NCID
    BB13254487
  • ISBN
    • 9784751110256
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    119p
  • Size
    29cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
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