Bibliographic Information

食べ物と健康 : 食品衛生学

菅家祐輔, 白尾美佳編著

光生館, 2013.9

Other Title

食品衛生学 : 食べ物と健康

Title Transcription

タベモノ ト ケンコウ : ショクヒン エイセイガク

Available at  / 122 libraries

Note

タイトルは奥付による

参考図書・資料: p163-164

資料: p165-182

索引: p183-186

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 第1章 食品衛生と法規
  • 第2章 食品衛生と微生物
  • 第3章 食品の変質
  • 第4章 食中毒
  • 第5章 食品による感染症・寄生虫症
  • 第6章 食品中の汚染物質
  • 第7章 食品添加物
  • 第8章 食品衛生管理

by "BOOK database"

Details

  • NCID
    BB13707435
  • ISBN
    • 9784332000525
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    vi, 186p
  • Size
    26cm
  • Classification
  • Subject Headings
Page Top