アミノ酸の科学と最新応用技術
Author(s)
Bibliographic Information
アミノ酸の科学と最新応用技術
(CMCテクニカルライブラリー, 478 . 食品シリーズ||ショクヒン シリーズ)
シーエムシー出版, 2013.10
普及版
- Other Title
-
Frontier of amino acid science and newly applications for better human life
- Title Transcription
-
アミノサン ノ カガク ト サイシン オウヨウ ギジュツ
Available at / 82 libraries
-
University Library for Agricultural and Life Sciences, The University of Tokyo図
498.55:Ka145010805850
-
No Libraries matched.
- Remove all filters.
Search this Book/Journal
Note
文献: 各章末
Description and Table of Contents
Table of Contents
- 第1編 基礎編(アミノ酸の科学;食とアミノ酸;アミノ酸の製造方法)
- 第2編 応用編(ライフスタイルとアミノ酸;病態とアミノ酸;機能素材としてのアミノ酸)
by "BOOK database"