プリザービング : 四季の保存食
Author(s)
Bibliographic Information
プリザービング : 四季の保存食
山と溪谷社, 2013.11
- Other Title
-
Preserving Through the Year
- Title Transcription
-
プリザービング : シキ ノ ホゾンショク
Available at / 11 libraries
-
No Libraries matched.
- Remove all filters.
Search this Book/Journal
Note
1998年刊の改訂新版
Description and Table of Contents
Description
四季の自然の恵みを保存食に。ジャム、ジェリー、チャツネほか150種のレシピをわかりやすく紹介。
Table of Contents
- 保存容器
- 衛生と安全
- 容器の詰め方と密封
- 加熱処理
- 作り方の基本
- 最適な材料選び
- 香料
- 晩冬
- 春から初夏
- 盛夏
- 秋
- 初冬
- 通年&エキゾチック
by "BOOK database"