プリザービング : 四季の保存食

Author(s)

    • Schwartz, Oded

Bibliographic Information

プリザービング : 四季の保存食

オーディド・シュウォーツ著 ; 手塚勳訳

山と溪谷社, 2013.11

Other Title

Preserving Through the Year

Title Transcription

プリザービング : シキ ノ ホゾンショク

Available at  / 11 libraries

Note

1998年刊の改訂新版

Description and Table of Contents

Description

四季の自然の恵みを保存食に。ジャム、ジェリー、チャツネほか150種のレシピをわかりやすく紹介。

Table of Contents

  • 保存容器
  • 衛生と安全
  • 容器の詰め方と密封
  • 加熱処理
  • 作り方の基本
  • 最適な材料選び
  • 香料
  • 晩冬
  • 春から初夏
  • 盛夏
  • 初冬
  • 通年&エキゾチック

by "BOOK database"

Details

  • NCID
    BB14447373
  • ISBN
    • 9784635450164
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Original Language Code
    eng
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    256p
  • Size
    25cm
  • Classification
  • Subject Headings
Page Top