Sashimi & sushi : the art of Japanese food made simple

著者

    • Fukuoka, Yasuko

書誌事項

Sashimi & sushi : the art of Japanese food made simple

Yasuko Fukuoka

Lorenz Books, c2012

  • : [hardcover]

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内容説明・目次

内容説明

This stylish guide to making authentic Japanese sushi and sashimi contains inspirational recipes that show in clear step-by-step format how to make well-known sushi and sashimi dishes, plus some regional dishes. Basic recipes and techniques are provided, as well as information on unusual ingredients and special equipment. Packed with 75 photographs, this book is an irresistible guide to preparing tasty sushi and sashimi.

「Nielsen BookData」 より

詳細情報

  • NII書誌ID(NCID)
    BB14508376
  • ISBN
    • 9780754821731
  • 出版国コード
    uk
  • タイトル言語コード
    eng
  • 本文言語コード
    eng
  • 出版地
    Wigston
  • ページ数/冊数
    64 p.
  • 大きさ
    21 cm
  • 分類
  • 件名
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