プロのための肉料理専門書 : 牛・豚・仔羊・鶏・鴨 部位別使い分け・肉の知識

Author(s)

Bibliographic Information

プロのための肉料理専門書 : 牛・豚・仔羊・鶏・鴨 部位別使い分け・肉の知識

(別冊専門料理)

柴田書店, 2013.12

Other Title

肉料理専門書 : プロのための : 牛豚仔羊鶏鴨部位別使い分け肉の知識

Title Transcription

プロ ノ タメ ノ ニクリョウリ センモンショ : ウシ ブタ コヒツジ ニワトリ カモ ブイベツ ツカイワケ ニク ノ チシキ

Available at  / 26 libraries

Note

付: ドライ・エイジング・ビーフ・ハンドブック (17p ; 26cm)

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BB14589640
  • ISBN
    • 9784388808229
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    259p
  • Size
    28cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top