Effects of heterocyclic amines in food on dopamine metabolism in nigro-striatal dopaminergic neurons

著者

    • 一瀬, 宏 イチノセ, ヒロシ

書誌事項

Effects of heterocyclic amines in food on dopamine metabolism in nigro-striatal dopaminergic neurons

一瀬宏

[s.n.], [1989]

タイトル別名

食品中に含まれる複素環式アミン類の黒質-線条体系ドーパミンニューロンにおけるドーパミン代謝に及ぼす影響

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注記

Thesis (Ph.D.)--Nagoya University. Graduate School of Medicine, 1989

Kind of academic degree: 医学博士

Date degree granted: 1989-03-25

Report number: 甲第2175号

Published in Biochemical pharmacology

With a supporting paper and 2 reference papers

詳細情報

  • NII書誌ID(NCID)
    BB14933735
  • タイトル言語コード
    eng
  • 本文言語コード
    eng
  • 出版地
    [S.l.]
  • ページ数/冊数
    p. [3289]-3295
  • 大きさ
    31 cm
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