食品成分表 : 実用ハンディ版

Bibliographic Information

食品成分表 : 実用ハンディ版

香川芳子監修

女子栄養大学出版部, 2013.12

Title Transcription

ショクヒン セイブンヒョウ : ジツヨウ ハンディバン

Available at  / 36 libraries

Note

日本食品標準成分表2010対応

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 穀類
  • いも及びでん粉類
  • 砂糖及び甘味類
  • 豆類
  • 種実類
  • 野菜類
  • 果実類
  • きのこ類
  • 藻類
  • 魚介類
  • 肉類
  • 卵類
  • 乳類
  • 油脂類
  • 菓子類
  • し好飲料類
  • 調味料及び香辛料類
  • 調理加工食品類

by "BOOK database"

Details

  • NCID
    BB1507565X
  • ISBN
    • 9784789503198
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    16, 478p
  • Size
    15×21cm
  • Classification
  • Subject Headings
Page Top