Physicochemical studies on gel forming ability of β-conglycinin from soybeans

著者

    • 長野, 隆男 ナガノ, タカオ

書誌事項

Physicochemical studies on gel forming ability of β-conglycinin from soybeans

Takao Nagano

[s.n.], [1995]

タイトル別名

大豆β-コングリシニンのゲル形成能に関する物理化学的研究

大豆β-コングリシニンのゲル形成能に関する物理化学的研究

大学図書館所蔵 件 / 2

この図書・雑誌をさがす

注記

Thesis (Ph.D.)--Nagoya University. Graduate School of Agricultural Sciences, 1995

Kind of academic degree: 博士(農学)

Date degree granted: 1995-02-24

Report number: 乙第4731号

With 6 papers

詳細情報

  • NII書誌ID(NCID)
    BB15102366
  • タイトル言語コード
    eng
  • 本文言語コード
    eng
  • 出版地
    [S.l.]
  • ページ数/冊数
    120 leaves
  • 大きさ
    31 cm
ページトップへ