書誌事項

Physical and biological properties of agricultural products

edited by Naoshi Kondo ... [et al.]

Kyoto University Press, 2014

タイトル別名

農産物性科学

構造的特性と熱・力学的特性

音・電気・光特性と生化学特性

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注記

"First published in Japanese by Corona Publishing Co., Ltd. as 農産物性科学1-構造的特性と熱・力学的特性-;農産物性科学2-音・電気・光特性と生化学特性-"--T.p. verso

Other editors: Takahisa Nishizu, Takahiro Hayashi, Yuichi Ogawa, Hiroshi Shimizu, Kiyokazu Goto

Includes bibliographical references and index

内容説明・目次

内容説明

『農産物性科学1—構造的特性と熱・力学的特性』『農産物性科学2—音・電気・光特性と生化学特性』を英訳・合本。

目次

  • 1 Physical Properties of Agricultural Products
  • 2 Structural Characteristics Related to Physical Properties
  • 3 Fundamental Physical Properties
  • 4 Thermal Properties
  • 5 Mechanical Properties
  • 6 Acoustic and Vibrational Properties
  • 7 Electric Characteristics
  • 8 Optical Properties
  • 9 Biochemical Property

「BOOKデータベース」 より

詳細情報

  • NII書誌ID(NCID)
    BB15464072
  • ISBN
    • 9784876983896
  • 出版国コード
    ja
  • タイトル言語コード
    eng
  • 本文言語コード
    eng
  • 原本言語コード
    jpn
  • 出版地
    Kyoto, Japan
  • ページ数/冊数
    xiv, 372 p.
  • 大きさ
    26 cm
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