豆腐入門

Author(s)

    • 青山, 隆 アオヤマ, タカシ

Bibliographic Information

豆腐入門

青山隆著

(食品知識ミニブックスシリーズ)

日本食糧新聞社, 2014.5

改訂版

Title Transcription

トウフ ニュウモン

Available at  / 50 libraries

Note

参考文献: p237-239

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 1 豆腐の伝来と普及
  • 2 豆腐業界
  • 3 原料大豆
  • 4 豆腐の種類
  • 5 豆腐の製造・製法および管理
  • 6 豆腐製造の科学的管理
  • 7 原材料・資材・機械
  • 8 品質管理の実施
  • 9 豆腐のおいしいレシピ
  • 10 関連法規・団体、参考文献

by "BOOK database"

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BB1570259X
  • ISBN
    • 9784889272376
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    xiii, 239p
  • Size
    18cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top