Bibliographic Information

基礎から学ぶ調理実習

新調理研究会編 ; オーム社開発局企画編集

オーム社, 2014.2

Title Transcription

キソ カラ マナブ チョウリ ジッシュウ

Access to Electronic Resource 1 items

Available at  / 21 libraries

Note

記述は第1版第9刷による

理工学社 2006.5刊の再発行

参考書: p184

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 1章 調理の基本(調理実習時の衛生管理;調理の基本操作)
  • 2章 手法別調理(汁物と炊飯;煮物;蒸し物;焼き物;炒め物;揚げ物;和え物、酢の物、浸し物;寄せ物;高齢者に配慮した食事)
  • 3章 献立別調理(日本料理;西洋料理;中国料理)

by "BOOK database"

Details

  • NCID
    BB1570658X
  • ISBN
    • 9784274069987
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    x, 188p
  • Size
    26cm
  • Classification
  • Subject Headings
Page Top