基礎から学ぶ調理実習
Author(s)
Bibliographic Information
基礎から学ぶ調理実習
オーム社, 2014.2
- Title Transcription
-
キソ カラ マナブ チョウリ ジッシュウ
Access to Electronic Resource 1 items
-
-
基礎から学ぶ調理実習
2014.2.
-
基礎から学ぶ調理実習
Available at / 21 libraries
-
No Libraries matched.
- Remove all filters.
Search this Book/Journal
Note
記述は第1版第9刷による
理工学社 2006.5刊の再発行
参考書: p184
Description and Table of Contents
Table of Contents
- 1章 調理の基本(調理実習時の衛生管理;調理の基本操作)
- 2章 手法別調理(汁物と炊飯;煮物;蒸し物;焼き物;炒め物;揚げ物;和え物、酢の物、浸し物;寄せ物;高齢者に配慮した食事)
- 3章 献立別調理(日本料理;西洋料理;中国料理)
by "BOOK database"