Bibliographic Information

13歳からの料理のきほん34

アントラム栢木利美著

海竜社, 2014.5

Title Transcription

13サイ カラノ リョウリ ノ キホン 34

Available at  / 13 libraries

Description and Table of Contents

Description

料理本のは載っていない料理の常識。

Table of Contents

  • 1 料理をはじめる前のきほん
  • 2 調理のきほん
  • 3 盛りつけのきほん
  • 4 素材のえらび方と保存のきほん
  • 5 食べ方のきほん
  • 6 後片づけのきほん
  • 巻末付録 料理のギモンQ&A

by "BOOK database"

Details

  • NCID
    BB16169613
  • ISBN
    • 9784759313727
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    141p
  • Size
    19cm
  • Classification
Page Top