大豆と日本人の健康

Bibliographic Information

大豆と日本人の健康

渡邊昌監修

幸書房, 2014.8

Title Transcription

ダイズ ト ニホンジン ノ ケンコウ

Available at  / 78 libraries

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 第1部 日本人の健康と大豆食品(がん予防;更年期障害 ほか)
  • 第2部 大豆食品の健康的側面(納豆;みそ・醤油 ほか)
  • 第3部 大豆の成分と健康機能(大豆の構造と成分;大豆タンパク質とペプチド、アミノ酸 ほか)
  • 第4部 日本食を支える大豆の生産と遺伝子資源(大豆の食糧価値と生産・消費;日本の大豆の育種と遺伝資源 ほか)

by "BOOK database"

Details

  • NCID
    BB16353907
  • ISBN
    • 9784782103883
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    xi, 233p
  • Size
    21cm
  • Classification
  • Subject Headings
Page Top