酵母細胞の可溶性リボ核酸の精製とその性質について

書誌事項

酵母細胞の可溶性リボ核酸の精製とその性質について

大沢省三

[s.n.], [1960]

タイトル読み

コウボ サイボウ ノ カヨウセイ リボカクサン ノ セイセイ ト ソノ セイシツ ニツイテ

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注記

On t.p. "[Escherichia]" and "[coli]" are attaching underline

Thesis (Ph.D.)--Nagoya University. Graduate School of Science, 1960

Kind of academic degree: 理学博士

Date degree granted: 1960-04-15

Report number: 旧制第3252号

With 19 reference papers

収録内容

  • Nucleotide composition of ribonucleic acids from subcellular components of yeast, [Escherichia] [coli], and rat liver, with special reference to the occurrence of pseudouridylic acid in soluble ribonucleic acid
  • Preparation and some properties of a soluble ribonucleic acid from yeast

詳細情報

  • NII書誌ID(NCID)
    BB16844217
  • タイトル言語コード
    jpn
  • 本文言語コード
    eng
  • 出版地
    [S.l.]
  • ページ数/冊数
    13, 15 leaves
  • 大きさ
    31 cm
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