The酒菜1500 : 材料別居酒屋の料理便利帳

Bibliographic Information

The酒菜1500 : 材料別居酒屋の料理便利帳

柴田書店編

柴田書店, 2014.7

Title Transcription

The シュサイ 1500 : ザイリョウベツ イザカヤ ノ リョウリ ベンリチョウ

Available at  / 3 libraries

Note

酒菜シリーズ3冊「酒菜 居酒屋の料理476」(1995年刊),「続・酒菜 居酒屋の料理532」(1996年刊),「酒菜第3巻 居酒屋の料理509」(1999年刊)の内容を1冊にまとめたもの

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 第1章 魚介の酒菜
  • 第2章 肉・卵・乳製品の酒菜
  • 第3章 野菜の酒菜
  • 第4章 珍味
  • 第5章 鍋・汁
  • 第6章 ご飯・漬物

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Details

  • NCID
    BB17613559
  • ISBN
    • 9784388061921
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    551p
  • Size
    22cm
  • Classification
  • Subject Headings
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