学校給食の栄養管理と献立作成

Author(s)

Bibliographic Information

学校給食の栄養管理と献立作成

北出宏予監修・指導 ; 丸善製作・著作

(Maruzen audiovisual library, . 学校給食管理実践ガイド||ガッコウ キュウショク カンリ ジッセン ガイド ; 1)

丸善, c2014

Videorecording(Videodisc)

Title Transcription

ガッコウ キュウショク ノ エイヨウ カンリ ト コンダテ サクセイ

Available at  / 20 libraries

Search this Book/Journal

Note

総監修: 金田雅代

制作協力: フリーク・セブン

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BB17632724
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    ビデオディスク1枚 (47分)
  • Size
    12cm, 箱入 (19cm)
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top