Bibliographic Information

基礎栄養学

木戸康博, 桑波田雅士, 中坊幸弘編

(栄養科学シリーズNEXT)

講談社, 2015.1

第3版

Title Transcription

キソ エイヨウガク

Access to Electronic Resource 1 items

Available at  / 120 libraries

Note

日本人の食事摂取基準 (2015年版) 準拠

参考書: p175

奥付の編集: 講談社サイエンティフィク

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 栄養
  • 栄養と食生活
  • 栄養学史
  • 食物の摂取調節と栄養素の補給
  • 栄養素とその機能
  • 食物の消化と吸収
  • エネルギー代謝
  • 糖質の栄養
  • 脂質の栄養
  • タンパク質の栄養
  • 無機質の栄養
  • ビタミンの栄養
  • 水分・電解質の代謝
  • 食物繊維と難消化性糖類
  • アルコールと栄養
  • 分子栄養学

by "BOOK database"

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BB17964531
  • ISBN
    • 9784061553798
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    x, 181p
  • Size
    26cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top