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魚介類のエキス成分

坂口守彦編

(水産学シリーズ / 日本水産学会監修, 72)

恒星社厚生閣, 2007.10

オンデマンド版

Other Title

Extractive components of fish and shellfish

Title Transcription

ギョカイルイ ノ エキス セイブン

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印刷・製本: デジタルパブリッシングサービス

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 1 分布(無脊椎動物の含窒素化合物;脊椎動物の含窒素化合物;糖および有機酸)
  • 2 生理機能と代謝(タウリン;イミダゾール化合物;ベタイン類;オピン類)
  • 3 呈味成分としてのエキス(魚介肉の味とエキス成分;食品へのエキスの利用)

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Details
  • NCID
    BB1803989X
  • ISBN
    • 9784769911715
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    132p
  • Size
    21cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
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