Storage of perishable fruits at freezing temperatures : preliminary report

著者

書誌事項

Storage of perishable fruits at freezing temperatures : preliminary report

by W.V. Cruess, E.L. Overholser and S.A. Bjarnason

(Bulletin / University of California, College of Agriculture, Agricultural Experiment Station, Berkeley, California, no. 324)(University of California publications)

University of California Press, 1920

タイトル別名

Storage of perishable fruits

大学図書館所蔵 件 / 1

この図書・雑誌をさがす

注記

Cover title

関連文献: 2件中  1-2を表示

  • Bulletin

    University of California, College of Agriculture, Agricultural Experiment Station, Berkeley, California

    University of California Print. Office

  • University of California publications

    University of California Press

詳細情報

  • NII書誌ID(NCID)
    BB18251464
  • 出版国コード
    us
  • タイトル言語コード
    eng
  • 本文言語コード
    eng
  • 出版地
    Berkeley
  • ページ数/冊数
    p. 26-43
  • 大きさ
    24 cm
  • 親書誌ID
ページトップへ