フードシステムの経済学
Author(s)
Bibliographic Information
フードシステムの経済学
医歯薬出版, 2015.1
第5版第5刷(補訂)
- Other Title
-
An introduction to food economics
Fuudoshisutemu-no keizaigaku
Food system food economics
- Title Transcription
-
フード システム ノ ケイザイガク
Available at / 45 libraries
-
University Library for Agricultural and Life Sciences, The University of Tokyo図
611.3:To34:5版補5011096475
-
No Libraries matched.
- Remove all filters.
Search this Book/Journal
Note
欧文標題・ローマ字標題は標題紙裏による
参考文献: p193
主な統計資料: p194
5刷における補訂: 著者追加, 文章・データの更新(出版社確認済)
Description and Table of Contents
Table of Contents
- Introduction フードシステム
- 1 食料経済の理論
- 2 食生活の成熟
- 3 食料消費パターンの変化
- 4 家族の変化と食生活
- 5 食料の安全保障と自給率
- 6 食品工業の構造
- 7 食品流通業の革新
- 8 外食・中食の成長
- 9 世界の人口と食料
- 10 食生活と政府の役割
by "BOOK database"