Katsuobushi : "katsuobushi dashi," the foundation of Japanese cuisine, and why the Japanese love it 鰹節
著者
書誌事項
Katsuobushi : "katsuobushi dashi," the foundation of Japanese cuisine, and why the Japanese love it = 鰹節
Japan Katsuobushi Association, 2015
- タイトル読み
-
KATSUOBUSHI : "KATSUOBUSHI DASHI" THE FOUNDATION OF JAPANESE CUISINE AND WHY THE JAPANESE LOVE IT = カツオブシ
大学図書館所蔵 全1件
  青森
  岩手
  宮城
  秋田
  山形
  福島
  茨城
  栃木
  群馬
  埼玉
  千葉
  東京
  神奈川
  新潟
  富山
  石川
  福井
  山梨
  長野
  岐阜
  静岡
  愛知
  三重
  滋賀
  京都
  大阪
  兵庫
  奈良
  和歌山
  鳥取
  島根
  岡山
  広島
  山口
  徳島
  香川
  愛媛
  高知
  福岡
  佐賀
  長崎
  熊本
  大分
  宮崎
  鹿児島
  沖縄
  韓国
  中国
  タイ
  イギリス
  ドイツ
  スイス
  フランス
  ベルギー
  オランダ
  スウェーデン
  ノルウェー
  アメリカ
この図書・雑誌をさがす
注記
Cover title
"This pamphlet was supported by funding from The Towa Foundation for Food Science & Research."--P. 21