Bibliographic Information

給食経営管理実習

井上明美, 木村友子, 平光美津子編著 ; 相良多喜子 [ほか] 執筆

みらい, 2015.4

5訂

Other Title

五訂給食経営管理実習

Title Transcription

キュウショク ケイエイ カンリ ジッシュウ

Available at  / 40 libraries

Note

その他の執筆者: 林千代, 原田澄子, 藤井恵子, 堀田千津子, 牧野みゆき, 松井元子, 森圭子, 山田芳子

参考文献: p173-174

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 1 学内給食経営管理実習オリエンテーション
  • 2 給食のマネジメント
  • 3 給食の計画
  • 4 給食の実習
  • 5 給食の評価
  • 6 栄養教育
  • 7 衛生管理関連

by "BOOK database"

Details

  • NCID
    BB19034042
  • ISBN
    • 9784860153403
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    岐阜
  • Pages/Volumes
    174p
  • Size
    26cm
  • Classification
  • Subject Headings
Page Top