Bibliographic Information

食事と日本人

市川寛明監修

(再発見!くらしのなかの伝統文化 / 市川寛明監修, 2)

ポプラ社, 2015.4

Title Transcription

ショクジ ト ニホンジン

Available at  / 12 libraries

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 1章 食卓に息づく和食(和食の基本「一汁三菜」;お客をもてなす和食;万能の食べる道具「はし」 ほか)
  • 2章 季節を味わう食事(旬を楽しむ;和食と伝統行事;くらべてみよう!世界の正月料理)
  • 3章 和食をつくる(素材をいかす;伝統が息づく調理器具)

by "BOOK database"

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BB19404491
  • ISBN
    • 9784591143179
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    55p
  • Size
    29cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top