料理のコツ解剖図鑑 Illustrated guide to arts and science of cooking

Author(s)

Bibliographic Information

料理のコツ解剖図鑑 = Illustrated guide to arts and science of cooking

豊満美峰子監修 ; 桑山慧人イラスト

(Sanctuary books)

サンクチュアリ出版, 2015.4

Title Transcription

リョウリ ノ コツ カイボウ ズカン

Available at  / 93 libraries

Note

索引: p234-235

参考文献: p[236]

参考URL: p[237]

Description and Table of Contents

Description

野菜のコツ、お肉のコツ、魚のコツ、味付けのコツ、食材選びのコツ、調理器具のコツ、保存のコツ…全100項目をイラストでわかりやすく解説。コレを読めば、誰でも料理上手に!

Table of Contents

  • 野菜のコツ
  • お肉のコツ
  • 魚のコツ
  • 卵のコツ
  • ごはん・パン・麺のコツ
  • 下準備のコツ
  • 調理のコツ
  • 味付けのコツ
  • 調理器具のコツ
  • 食べ合わせのコツ
  • 飲み物のコツ
  • 保存のコツ
  • 食材選びのコツ

by "BOOK database"

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BB19760430
  • ISBN
    • 9784801400122
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    235p
  • Size
    19cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top