娘につたえる私の味
Author(s)
Bibliographic Information
娘につたえる私の味
(文春新書, 1048-1049)
文藝春秋, 2015
新版
- 1月-5月
- 6月-12月
- Other Title
-
新版娘につたえる私の味
娘につたえる私の味 : 新版
- Title Transcription
-
ムスメ ニ ツタエル ワタシ ノ アジ
Available at / 51 libraries
-
Aichi Shukutoku University Hoshigaoka Branch Library
1月-5月596/TA951/100194392,
6月-12月596/TA951/200194393 -
Kanda University of International Studies Library
1月-5月SBS/596/Ta 95020151141,
6月-12月SBS/596/Ta 95020151501 OPAC
-
International Research Center for Japanese Studies Library
1月-5月US||1||Bus 104800534308,
6月-12月US||1||Bus 104900535070 -
Shizuoka Institute of Science and Technology
1月-5月596||Ta95||104811501054,
6月-12月596||Ta95||104911501286 -
No Libraries matched.
- Remove all filters.
Search this Book/Journal
Note
初版(婦人之友社 , 1969)に辰巳芳子の解説を付して復刻された新版(文芸春秋, 2008.12)の新書版
Description and Table of Contents
- Volume
-
1月-5月 ISBN 9784166610488
Description
Table of Contents
- 一月(お正月料理;お餅・春の七草・柚子;鱈)
- 二月(にぎりずし;貝いろいろ;とろろいも;葱)
- 三月(桃の節句のおもてなし;海草;玉子;麩)
- 四月(お花見のお弁当;魚の子)
- 五月(さつきの献立;筍;おすし;お赤飯と煮〆)
- Volume
-
6月-12月 ISBN 9784166610495
Description
Table of Contents
- 糠味噌漬
- 梅・梅干
- 鰹
- 新じゃがいも・新玉ねぎ
- 朝茶
- 豆腐
- 戸外での食事
- トマト
- ぶどう
- かんぴょう
- 精進料理
- 秋の献立
- 口切りの茶事
- 鍋もの
by "BOOK database"